Om oss

Vilka är vi?

Då Ni kommer och hälsar på oss kan vi mötas om turen står sig bi.

 

I vanliga fall arbetar vi i och omkring Sundsvall. Vi har erfarenheter inom personlig assistans, förskola, handel och konstruktion inom områdena fordon, pappersbruk, samt maskinkonstruktion.

 

Vi är båda serviceminded.

Vad mer finns det i och omkring Risbäck?

Efter en dag med fjällvind, kan du baka tunnbröd i byns bagarstuga. Intill huset finns ett fint elljusspår för dig som hellre vill motionera. Skoterspåren sträcker sig ca 40-50 mil över de vackra vyerna över Borgafjällen och där skogen tar vid växer kantareller. För dig som är friluftsfiskare så är det mycket rika fiskevatten med bland annat öring och röding i flertal tjärnar och sjöar. För dig som är jägare erbjuds mycket fina jaktmarker. Här finner du även hjortronlandet, myrarnas guld för dig som är bärplockare.

 

Risbäck har mycket att erbjuda dig som vill vara nära naturen

 

Det är ca 22min till Borgfjäll och allt de har att erbjuda Er.

Vad Vi erbjuder Er

Övernatta i ett av våra rum i skolhemmet. Vi har inga våningssängar, endast enkelsängar. Du tar med egna sängkläder, men det finns även att hyra vid ankomst. Vill du ha rummet städat vid avresa betalar du det vid bokningstillfället.

 

Du delar dusch och toalettutrymmen med de intilliggande rummen.

 

Det finns 2st 2-bäddsrum, en på 2:a och en på 3:e våningen.

Vi har 3st 2+2-bäddsrum. Dvs 2 enkelsängar samt 2 fällbara sängar kan ställas in. Dessa rum finns på 2:a och 3:e våningen.

Vi har sedan 3st 4+2 bäddsrum, fördelade på 1 rum på 1:a våningen och de två andra på 2:a våningen. De 2 rummen på 2:a våningen erbjuds en gemensam balkong med utsikt över Arksjön.

Slutligen har vi för den stora gruppen ett rum där vi har 6st enkelsängar och kan få in 4st fällbara sängar. Denna sal är placerad på 2:a våningen. Denna rum kan även användas som Konferenslokal.

 

Du har givetvis tillgång till våra gemensamma, stora lokaler. Ett kök med full utrustning och en gemensam matsal. Ett hobbyrum, ett pingisbord, bastu och dusch finns på nedre plan.

 

Vi har några rum som är djurtillåtna, säg till vid bokning om Ni önskar hyra något av dessa rum.

Risbäcks Turistboende

Arksjövägen 16

917 03 Risbäck

 

tel: 070 - 605 86 17

email: info@risbackstb.se

 

org nr: 969772-0846

AIRbnb

FACEBOOK @risbackturstboende

INSTAGRAM @risbacks_turisboende